Trap- en hekwerk

Van Eekert Constructies produceert en monteert een groot assortiment industriële trappen(huizen), balustrades, poorten, privacy schermen en muurleuningen voor zowel de particuliere als de zakelijke opdrachtgever. 
Al onze trappen en balustrades worden klantspecifiek uitgetekend en geproduceerd volgens tekeningen van de architect of de opdrachtgever. Denk hierbij aan trappen met stalen of houten treden, spijlenhekken en balustrades voorzien van glazen paneelvulling en nog veel meer mogelijkheden. Zodra wij in een vroeg stadium betrokken raken bij een desbetreffend project tekenen wij montagevoorzieningen in de prefab elementen voor een deugdelijke bevestiging van de stalen onderdelen. Nadat de balustrades geproduceerd zijn, worden ze voorzien van elke gewenste oppervlakte behandeling. Van natlak in eigen spuiterij tot galvaniseren en/of poedercoaten van de stalen onderdelen op externe locatie. De oppervlakte behandelingen als galvaniseren en poedercoaten worden niet in eigen beheer uitgevoerd. Hiervoor zijn jarenlange samenwerkingen opgebouwd met gespecialiseerde en gecertificeerde bedrijven. 
Als de trappen en balustrades worden nadat ze gereed zijn volgens planning geleverd en gemonteerd door onze eigen montagemedewerkers. Dit met behulp van het eigen horizontaal- en verticaal transport van Van Eekert Constructies.

 

Enkele projecten
Appartementen Amarant Tilburg

Brandweerkazerne Raamsdonkveer

Dela Diessen

GHC Dolium Eersel

Magrietflat Etten-Leur

MCC Hilvarenbeek

Parkwachters Best

Praktijkschool Pius-X Collega Bladel

Showroom Udenhout

Statiehaege Geldrop