Particulieren

Ook particulieren kunnen bij van Eekert Constructies terecht voor plannen aangaande het (ver)bouwen of renoveren van een woonhuis. Eventueel kunnen wij het staalwerk in overleg met u op de bouwplaats leveren en indien gewenst ook monteren.

Maar ook op het gebied van vergunningsvrij uitbreiden of inpandig verbouwen kunnen wij u constructief adviseren en/of de staalconstructie voorzien van een statische berekening. Tevens is het voor de particulier interessant dat we in het bezit zijn van een grote voorraad gegalvaniseerde hoeklateien, waardoor we in staat zijn om snel te kunnen leveren wanneer dit wordt gevraagd.

U kunt ons uw vraag of offerteaanvraag altijd mailen naar calculatie@eekert.nl

Daarnaast hebben we de laatste jaren veel garages en kleine loodsen mogen voorzien van nieuwe geïsoleerde stalen dakpanelen of golfplaten. In sommige gevallen waren de daken van deze garages of kleine loodsen nog bedekt met asbesthoudende niet geïsoleerde golfplaten. In dit geval kan de klant zelf een asbestsaneerder inschakelen, maar ook kunnen wij dit in onze aanbieding meenemen. De bedrijven waar van Eekert Constructies hiervoor mee samenwerkt zijn vanzelfsprekend gecertificeerde asbestsaneringsbedrijven, die volgens de in Nederland of Belgie geldende normen te werk gaan.

Voor het laten verwijderen van asbesthoudende daken worden door de Nederlandse overheid ook subsidies beschikbaar gesteld. Graag wat meer informatie hierover? Neem dan persoonlijke contact met ons op.

Enkele projecten