Over Van Eekert

Van Eekert Constructies BV is als staalconstructiebedrijf gespecialiseerd in het produceren en monteren van diverse staalconstructies, stalen trappen en balustrades. Daarnaast levert en monteert  van Eekert Constructies ook prefab geïsoleerde betonelementen en dak- en wandbekleding geheel op maat volgens de wensen van de klant. 

Het bedrijf opereert met een team van 17 personen vanuit de eigen vestiging in Bladel. Hier beschikken wij over een bedrijfsruimte van ca. 4.350 m2, waar een grote variëteit stalen onderdelen worden geproduceerd en indien gewenst worden voorzien van een natlak coating in onze eigen spuiterij. Overige oppervlakte behandelingen als galvaniseren en poedercoaten worden niet in eigen beheer uitgevoerd. Hiervoor zijn jarenlange samenwerkingen opgebouwd met gespecialiseerde en gecertificeerde bedrijven.

Van Eekert Constructies is TUV gecertificeerd volgens de EN 1090 norm tot en met Executieklasse 2 voor het produceren van staalconstructies. Dit houdt in dat onze staalconstructies worden voorzien van een CE-markering.

Als staalconstructiebedrijf zijn we zowel werkzaam voor de particuliere als zakelijke branche. De klanten variëren van aannemers en bouwbedrijven gevestigd in het zuiden van Nederland en in het noorden van België. Maar ook een particulier die gaat (ver)bouwen, bedrijven die in eigen beheer gaan bouwen en architecten.

Van Eekert Constructies is ook inzetbaar op projectgebied. Geheel vrijblijvend stellen wij een begroting op voor de ontwikkeling van een project. Graag willen we middels deze wijze de klant laten profiteren van onze jarenlange ervaring, vakmanschap en kennis.

Naast het feit dat u ons kunt benaderen voor de benodigde staaloplossingen is van Eekert Constructies de laatste jaren ook inzetbaar op het gebied van dakrenovatie. Eventueel in samenwerking met een professionele asbestssaneerder kunt u ons raadplegen voor dakrenovatie van garages, opslagloodsen, stallen en bedrijfshallen. In een korte tijd worden de asbesthoudende golfplaten of stalen dakplaten verwijderd en vervangen door geïsoleerde stalen dakpanelen.