Dak- en wandbekleding

Van Eekert Constructies levert en monteert verschillende soorten fabricaten dak- en wandbekleding.

De volgende soorten wandbekledingen worden geleverd en gemonteerd:

- (On)geïsoleerde prefab beton plinten, eventueel voorzien van een steenmotief of van een silex afwerking.
- Enkelwandige kouddak profielen in diversen profileringen en kleuren van een divers scala fabrikanten.
- Enkelwandige gevelprofielen in diversen profileringen en kleuren van een divers scala fabrikanten voorzien van gezette afwerkprofielen.
- Wandbekleding bestaande uit binnendozen, glas- of steenwolisolatie en buitenplating met gezette afwerkprofielen.
- Geïsoleerde wandpanelen in diversen profileringen en met zichtbare en niet zichtbare bevestiging en verschillende RC-waarden voorzien van gezette afwerkprofielen.
- Geïsoleerde dakpanelen in diversen profileringen en met stalen onderplaat of de ECO panelen met een strakgetrokken aluminium folie aan de onderzijde. 
- Ook de dakpanelen zijn leverbaar in de verschillende RC-waarden volgens de eisen van het nieuwbouwbesluit of de klant.
- Polycarbonaat geïsoleerde lichtpanelen of lichtstraten in het dakvlak of op het platte dak in verschillende uitvoeringen.

Dankzij de knip- en zetbank in ons machinepark kunnen wij zelf zetwerk inmeten en knippen en op de gewenste vorm zetten. Het grote voordeel hiervan is dat er op zeer korte termijn zetwerk ingemeten, geproduceerd en gemonteerd kan worden.

De afgelopen jaren zijn wij tevens de samenwerking aangegaan met enkele gecertificeerde asbestsaneringsbedrijven voor het aanbieden van een complete dakrenovaties van garages, bedrijfshallen, stallen en open loodsen. Voor zowel de particuliere als de zakelijke sector kunnen wij het traject van een dakrenovatie aanbieden. Denk hierbij aan een inventarisatierapport, asbestsanering van bestaande golfplaten,  maar ook het leveren en monteren van nieuwe stalen dakpanelen met afwerkprofielen.

De bedrijven waar wij mee samenwerken zijn natuurlijk gecertificeerde asbestsaneringsbedrijven, die volgens de in Nederland of België geldende normen te werk gaan.

Voor het laten verwijderen van asbesthoudende daken zijn door de Nederlandse overheid ook subsidies beschikbaar gesteld. Voor meer informatie hierover kunt u persoonlijke contact opnemen. 

DSC00487.JPG
Enkele projecten
Bedrijfshal Nijnsel

Brandweerkazerne Raamsdonkveer

Dakrenovatie fam Hermans Hooge Mierde

Dakrenovatie rundveestal Bergeijk

Diversen bedrijfshallen industrieterrein 't Broek te Waalre

Renovatie bedrijfspand Lauwers-Hanique Hapert

Shoesme Tilburg

Uitbreiding Praxis Ekkersrijt Son